Winkels

Bakker

Dit is la boutique à pain, een warme bakker: hier zijn vooral de croissantjes en het dagelijks brood verkrijgbaar.(elke dag vanaf 7.00 uur) Ook de specialiteiten : gateau du tour d'Aï (notentaart met chocola..!) en de bouchons vaudois. Probeer hier het notenbrood (pain au noix), montagnard/tessinois en de verse croissantjes!
La Farandole, La Boutique à Pain en Boulangerie du Village: Bij de eerste de lekkerste pain au chocolat en gateau aux abricots en een leuk terras waar men kan genieten van een warme chocomel en op de eerste étage kan men internetten. Bij de tweede en derde is al het brood heerlijk, voor de niet te harde korst= tessinois of milanais, heerlijk bruinbrood is o.a. 7 céréales, montagnard en pain aux noix. Gewoon allemaal proberen tot u uw favoriet heeft gevonden.;

Sportwinkel

Vieceli, Hefti (www.heftisports.ch) en Endless-ride shop: voor ski-, snowboard-,sneeuwschoenen-, en mountainbike verhuur. Bij Vieceli de beste prijzen! Bij Hefti meer keus/luxe winkel en naast de skilift. Endless-ride shop is gespecialiseerd in snowboards en mountainbikes.

Souvenirwinkel

Bazar Vaudois: dit is DE souvenirwinkel van Leysin. Hier is van alles te vinden van ansichtkaarten en postzegels tot chocola en prullaria.
 

Supermarkt

Coop: grote supermarkt in het centrum met een grote sortering en voldoende parkeer gelegenheid.
Pam: middelgrote supermarkt , dichtbij de skiliften, ook hier elke dag vers brood.
 
 

Apotheek

Drogist en apotheek samen, vriendelijk personeel dat altijd helpt bij vragen e.d.
 

Beauty

In het dorp kunt u natuurlijk ook een kapper, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste vinden

Kaaswinkel

Wat is Zwitserland zonder kaas? Een Laiterie met echte yoghurt en eigengemaakte kaas, ook dit moet u gewoon proberen…Veel lokale produkten. "tomme" kaas met wilde knoflook, alpenkruiden of gegrilde pijnboompitjes
 

Allerlei

Video/dvd verhuur Tauxe, juwelier, kledingwinkel, fotowinkel met mooie kaarten van Leysin uit"de60erjaren", antiekwinkeltje, cadeauwinkel"le Hibou", kleding/schoenenwinkel "chez Françis" , een kiosk met ruim assortiment en een galerie. In Leysin is altijd wel iets van uw gading te vinden.